Παρέα με το παιδί που γιορτάζει επιλέγουμε το αγαπημένο του παραμύθι ή την αγαπημένη του ιστορία και έτσι στήνουμε μαζί το σκηνικό από την αρχή. Δράκοι, πειρατές, νεράιδες, ξωτικά και ότι άλλο η φαντασία μας γεννά, έρχονται για να μας συντροφεύσουν και μαζί μας για να παίξουν.Όλοι μαζί γινόμαστε πρωταγωνιστές και ξεδιπλώνουμε όλη μας τη φαντασία σε ένα τρίωρο δημιουργικό και άκρως παιχνιδιάρικο πρόγραμμα.

Μέσα από τα μαγικά μονοπάτια του θεατρικού παιχνιδιού, τη χαρά της βιωματικής δράσης και της Μουσικοκινητικής έκφρασης, του ξέφρενου χορού και του ομαδικού παιχνιδιού, της εικαστικής δημιουργίας, της μαγειρικής ,του face painting και ένα σωρό άλλων εκπλήξεων που μπορεί να προκύψουν σκηνοθετούμε το πιο παραμυθένιο και αξέχαστο πάρτι, μα που αλλού εδώ στη Μαγεμένη Πυξίδα.

Έμπειρες παιδαγωγοί , και εμψυχωτές  προσφέρουν ένα τρίωρο, δημιουργικό πρόγραμμα για τα παιδιά, γεμάτο εκπλήξεις που θα τους μείνει αξέχαστο!

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

Τρίωρη δημιουργική απασχόληση από έμπειρους  παιδαγωγούς- εμψυχωτές.

Αναμνηστική κατασκευή για όλα τα παιδιά.

Ξεχωριστή, αναμνηστική κατασκευή για το παιδί που γιορτάζει.

Στολισμός της αίθουσας, για το παιδικό πάρτι.

CD  με φωτογραφικό υλικό από εμάς.

Καφές και τσάι για τους γονείς, που επιθυμούν να παραμείνουν   στο χώρο μας.

Για όσους γονείς δεν επιθυμούν  να παραμείνουν στον χώρο, ή αν ο αριθμός τους δεν το επιτρέπει η Μαγεμένη Πυξίδα, σε συνεργασία με το café 108, προσφέρει ειδικές τιμές σε καφέ, σνακ ή ποτό, για τους γονείς και τους καλεσμένους των πάρτι μας.

Στο χώρο μας μπορείτε να φέρετε οι ίδιοι το φαγητό, τα αναψυκτικά και ότι άλλο επιθυμείτε, ή να παραγγείλετε το μενού μας από το Catering με το όποιο συνεργαζόμαστε και περιλαμβάνει: λουκανοπιτάκια, τυροπιτάκια, πενειρλάκια, πιτσάκια και μπόμπες.

Επιστροφή

Κάνουμε Πάρτι!